evropeiski Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 Защо не мога да видя каква е температурата на Твърдия диск. По-рано бях с Windows XP и с програмата Еверест температурата на HDD се виждаше. Сега откакто сложих Windows Vista и температурата на HDD не се вижда, освен Еверест изпробвах и други програми за следене на температурите на хардуера, но и те не ми показват температурата на HDD. Каква може да е причината . Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 18, 2008 Report Share Публикувано Ноември 18, 2008 Ако посочиш по-конкретни данни, има голяма вероятност да получиш по-конкретна информация. Кажи версията на операционната система, дали е 32 или 64 битова, модел на дъното, на твърдия диск, какви драйвери си инсталирал... все такива "дребни" неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Ноември 19, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Ако посочиш по-конкретни данни, има голяма вероятност да получиш по-конкретна информация. Кажи версията на операционната система, дали е 32 или 64 битова, модел на дъното, на твърдия диск, какви драйвери си инсталирал... все такива "дребни" неща. Дънна платка - Asus M2N-MXVista Ultimate x86, 32 битоваHDD Hitachi 160 Gb, 7200Когато бях с Уиндоус ХР, без да съм инсталирал никакви драйвери за НDD и температурата на HDD се виждаше, виждаше се и температурата на Процесора, Чипсета на дъното и т.н. Сега когато съм с Виста температурата на гореизброените компоненти отново се вижда както си беше при ХР, само температурата на HDD не се вижда и не знам защо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост