Jump to content

Защо не мога да видя температурата на HDD

Препоръчан пост

Защо не мога да видя каква е температурата на Твърдия диск. По-рано бях с Windows XP и с програмата Еверест температурата на HDD се виждаше. Сега откакто сложих Windows Vista и температурата на HDD не се вижда, освен Еверест изпробвах и други програми за следене на температурите на хардуера, но и те не ми показват температурата на HDD. Каква може да е причината . Мерси предварително
Сподели другаде

Ако посочиш по-конкретни данни, има голяма вероятност да получиш по-конкретна информация. Кажи версията на операционната система, дали е 32 или 64 битова, модел на дъното, на твърдия диск, какви драйвери си инсталирал... все такива "дребни" неща.
Сподели другаде

Ако посочиш по-конкретни данни, има голяма вероятност да получиш по-конкретна информация. Кажи версията на операционната система, дали е 32 или 64 битова, модел на дъното, на твърдия диск, какви драйвери си инсталирал... все такива "дребни" неща.

Дънна платка - Asus M2N-MX

Vista Ultimate x86, 32 битова

HDD Hitachi 160 Gb, 7200

Когато бях с Уиндоус ХР, без да съм инсталирал никакви драйвери за НDD и температурата на HDD се виждаше, виждаше се и температурата на Процесора, Чипсета на дъното и т.н. Сега когато съм с Виста температурата на гореизброените компоненти отново се вижда както си беше при ХР, само температурата на HDD не се вижда и не знам защо

Сподели другаде