bmvtooo Публикувано Ноември 16, 2008 Report Share Публикувано Ноември 16, 2008 Проблема е следния - след изтеглане на торент (било и с най много сийдъри и лийчъри ) ,няма ъплоуд ??? Постоянно стоят някакви въпроси ( ?/? ). Чакал съм и с дни но няма даже отчетено на сайта от който съм изтеглил торента. Ако някой може да помогне ,моля да напише решението на проблема!!! предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 17, 2008 Report Share Публикувано Ноември 17, 2008 Амииии как да ти го кажа. Не ползвам опера и не го знам какъв е този торенти клиент в операта, но явно може да се вгражда или просто си има. Та по темата, ъплоуда или така нареченото сийдване се получава, когато от отсрещната страна някой иска да тегли същия този торенти, който ти си свалил. Тогава ти му предоставяш торента, който ти си свалил на хиляди парченца и той тегли от теб. Ъплоуда - това много зависи от интернет доставчика, който ползваш. Те доста ограничават тази скорост и е много вероятно да имаш малка скорост или пък НЕреално IP и трудно да се закачат към теб други лийчъри(хора, които искат да теглят). Вариант е да разкараш за момента този "торент клиент на Опера" и да пробваш с µTorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 17, 2008 Report Share Публикувано Ноември 17, 2008 Вариант "Б" - ако си зад рутер трябва в настройките на рутера да отвориш порта, който ползва торент клиента ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Ноември 17, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2008 Пробвал съм доста торент клиенти ,включително и uTorrent ,но най бърз при download е вградения в Опера 9,62. Проблема е ,че няма upload без значение колковреме е включен , а стоят тия въпросителни (?/?).С другите торент клиенти не е така. Скороста на интернет връзката ми е 3 Мbit/s - според това което плащам на доставчика ,а връзката ми е през WAN Miniport (PPPOE) широколентова , при което съм стигал download до 450kb/s и upload 350kb/s ,което всъщност не отговаря на доставената от доставчика ми скорост, който е Atlantis net. Ще бъда много благодарен на този който знае какъв е проблема ,и най вече решението!!! Дано да помогнем с тази тема и на други които имат този проблем!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост