marto222002 Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Не ми излиза нищо на монитора когато преинсталирам windows ,трябва да сложа кабела на TV OUT и чак тогава се появява картина обаче не на монитора а на телевизора.След като инсталирам вина ми излиза прозорец ОК натискам го и се появява картина на монитора а на телевизора изчезва.После при всяко включване на компютъра не ми показва екрана с вина кадето зарежда,а екрана става тъмен и започва да избледнява,стой така малко и се показва декстопа.Как да го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Малко не схванах кое ТОЧНО е проблема от цялото описание. Каква е видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marto222002 Публикувано Ноември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2008 Малко не схванах кое ТОЧНО е проблема от цялото описание. Каква е видео картата? Проблема е ,че за да си инсталирам вина ми трябват монитора който е кам компютъра и телевизора който е закачен към тв-аут на видео картата.В началото на инсталацията кyдето посочваш къде да се инсталира вина си е на монитора след рестарта започва втората част от инсталацията,тя не се вижда на монитора ,а на телевизора.Radeon 9550 128mb Tv out Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2008 Report Share Публикувано Ноември 16, 2008 Това не е нормално. Имаш ли възможност да пробваш тази твоя видео карта на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marto222002 Публикувано Ноември 16, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2008 Това не е нормално. Имаш ли възможност да пробваш тази твоя видео карта на друг компютър? Ще се опитам,и ще пиша какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост