ozic Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Разбрах, че е добре да се ъпгрейдват всички драйвери на компютъра. Досега не съм ъпгрейдвал нито един драйвер. Каква информация трябва да дам за компонентите на компютъра, за да ми кажете откъде и кои драйвери да ъпгрейдвам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Виж дали тази тема няма да ти помогне да си намериш драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Изключително полезна ми е, но не мога да намеря драйвер за процесора. Пише, че процесора е "Intel® Celeron® CPU 2.66GHz", но никъде не намирам драйвер за него :(. Можеш ли да помогнеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 За процесора няма нужда от драйвер. Т.е. има, но той си е стандартен и не се сменя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Скоро ми даде линк за драйвер на мрежовата карта, сега тегля за видеокартата, за процесора няма нужда, аудиото също е ъпгрейдвано, ... значи друго няма. Полезно ръководство си написал. Поздравления и благодарности! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост