fbikz75 Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Значи моя проблем е следния.Аз живея в Кипър и от там си купих лаптоп Тошиба Л40 със инсталиран Windows Vista Ultimate 64bit.Сега искам да му сложа XP.Но когато ми започне компа да зарежда спира до там че,не се появява никакъв инстал,просто ми дава че зарежда файловете и след това иска да излеза.На жена ми купих също Тошиба А120,също е със Виста.Прогвах там дали ще се инсталира или просто да ми даде инстал,и резултата беше друг.На нейния лаптоп иска да се инсталира,а на моя не.Дал съм BOOT на сдт-о така че ако има някой някакви идеи къде ми е проблема защото все пак не съм специалист,моля да ми каже какво трябва да направя...предварително ви благодаря.Ето една снимка от моя лаптоп,до къде ми стига инстала на програмата XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Здравей.Просто натисни Enter и после следваи стъпките който ти изписва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
saejoh Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Значи моя проблем е следния.Аз живея в Кипър и от там си купих лаптоп Тошиба Л40 със инсталиран Windows Vista Ultimate 64bit.Сега искам да му сложа XP.Но когато ми започне компа да зарежда спира до там че,не се появява никакъв инстал,просто ми дава че зарежда файловете и след това иска да излеза.На жена ми купих също Тошиба А120,също е със Виста.Прогвах там дали ще се инсталира или просто да ми даде инстал,и резултата беше друг.На нейния лаптоп иска да се инсталира,а на моя не.Дал съм BOOT на сдт-о така че ако има някой някакви идеи къде ми е проблема защото все пак не съм специалист,моля да ми каже какво трябва да направя...предварително ви благодаря.Ето една снимка от моя лаптоп,до къде ми стига инстала на програмата XP.По всичко личи, че на твоя лаптоп по незнайни причини липсва клавиш "ENTER" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Погледни Ръководството за (пре)инсталация на Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fbikz75 Публикувано Ноември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 aбе и ентер да натисна все тая,не ме пуска до никакъв инстал,по същия начин преинсталирах на жена ми лаптопа,но тука е друго..направо ми изписва че трябва да излезна..никкъв инстал няма,мисля че не може да разпознае дъното на компа.май ми трябва друг сервизен пакет на XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 aбе и ентер да натисна все тая,не ме пуска до никакъв инстал,по същия начин преинсталирах на жена ми лаптопа,но тука е друго..направо ми изписва че трябва да излезна..никкъв инстал няма,мисля че не може да разпознае дъното на компа.май ми трябва друг сервизен пакет на XP Най-вероятно не може да разпознае SATA контролера, влез в биос и промени режимам на SATA от AHCI, на IDE или нещо от този род и не би трябвало да имаш проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост