ozic Публикувано Ноември 10, 2008 Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Сложил съм отметката УИН-а да се ъпгрейдва автоматично и постоянно ми се ъпгрейдва с някакви глупости. Ако махна отметката ми излиза съобщение, че системата не е защитена и има иконка в Taskbar-а и не се маха. Как да реша този досаден проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Ноември 10, 2008 Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Сложил съм отметката УИН-а да се ъпгрейдва автоматично и постоянно ми се ъпгрейдва с някакви глупости. Ако махна отметката ми излиза съобщение, че системата не е защитена и има иконка в Taskbar-а и не се маха. Как да реша този досаден проблем? Привет,Аз лично забранявам тази услуга от сървизите. http://www.picvalley.net/u/660/81403778.GIFМожеш да я скриеш тази досадна икона и като забраниш своеволиетята на Windows да се ъбгрейдва,няма да има тези досадни съобщения. http://www.picvalley.net/u/772/1185574311.GIFПоздрави и успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 10, 2008 Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Спираш услугата security center и няма да показва съобщението (не важи за Vista) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 10, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 1. Откъде да е спра? 2. Това за какво служи: 3. Tihichko, благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 10, 2008 Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Еми пише, че изключва предупрежденията за автоматичните актуализации. Може и от там да го щракнеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Ноември 11, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2008 Разбрах. Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост