Jump to content

Macro Scheduler - как да убия процес ?

Препоръчан пост

Та значи става въпрос за следната ситуация: Работя с програмата Macro Scheduler .Като цяло отлична многофункционална програма . Но, в течение на работата с нея ми се наложи да задам

опция, за спиране на работещ процес в Task Mnager-a . Учудващо и невероятно ,но на фона на всичките многобройни опции за какво ли не ,аз така и не успях да намеря такава команда.Провах с kill process ;end process ; stop process и т.н. , е не ще да става и не ще. :lookaround: Та въпросът ми е има ли начин и как да стане това. Ако някой е работил с програмата и знае ,моля нека сподели.

Сподели другаде

Та значи става въпрос за следната ситуация: Работя с програмата Macro Scheduler .Като цяло отлична многофункционална програма . Но, в течение на работата с нея ми се наложи да задам

опция, за спиране на работещ процес в Task Mnager-a . Учудващо и невероятно ,но на фона на всичките многобройни опции за какво ли не ,аз така и не успях да намеря такава команда.Провах с kill process ;end process ; stop process и т.н. , е не ще да става и не ще. :lookaround: Та въпросът ми е има ли начин и как да стане това. Ако някой е работил с програмата и знае ,моля нека сподели.

taskkill - по-подробно - цък

Сподели другаде

Незнам дали е разрешено 2 мнения под ред ,ама не видях опция Edit за -да добавя към първия си коментар това което искам да напиша. :lookaround: Така:става въпрос пак за тази програма.Четири часа си играя ,направо подлудях.Искам да си направя скрип с условие ,обаче не ще да става.Изпълнява се единственно първата ,част от цикъла.Ето тука нагледно за какво става въпрос.

Label>c

IfWindowOpen>Notepad*,a

IfWindowOpen>Document - WordPad*,b

Label>a

WaitWindowOpen>Notepad*

WindowAction>1,Notepad*

Goto>c

Label>b

WaitWindowOpen>Document - WordPad*

WindowAction>1,Document - WordPad*

Goto>c

Някой ако е работил стази програма и знае как да стане работата ,моля да ме светне !!!

Сподели другаде