Гост master7 Публикувано Ноември 10, 2008 Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Та значи става въпрос за следната ситуация: Работя с програмата Macro Scheduler .Като цяло отлична многофункционална програма . Но, в течение на работата с нея ми се наложи да задам опция, за спиране на работещ процес в Task Mnager-a . Учудващо и невероятно ,но на фона на всичките многобройни опции за какво ли не ,аз така и не успях да намеря такава команда.Провах с kill process ;end process ; stop process и т.н. , е не ще да става и не ще. Та въпросът ми е има ли начин и как да стане това. Ако някой е работил с програмата и знае ,моля нека сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Та значи става въпрос за следната ситуация: Работя с програмата Macro Scheduler .Като цяло отлична многофункционална програма . Но, в течение на работата с нея ми се наложи да задам опция, за спиране на работещ процес в Task Mnager-a . Учудващо и невероятно ,но на фона на всичките многобройни опции за какво ли не ,аз така и не успях да намеря такава команда.Провах с kill process ;end process ; stop process и т.н. , е не ще да става и не ще. Та въпросът ми е има ли начин и как да стане това. Ако някой е работил с програмата и знае ,моля нека сподели.taskkill - по-подробно - цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Ноември 16, 2008 Report Share Публикувано Ноември 16, 2008 Полезна команда ,но за съжаление не работи с програмата Macro Scheduler . Това е за Command Prompt-a и за в бъдеще мисля ,че ще ми потрябва.Все пак благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Ноември 19, 2008 Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Незнам дали е разрешено 2 мнения под ред ,ама не видях опция Edit за -да добавя към първия си коментар това което искам да напиша. Така:става въпрос пак за тази програма.Четири часа си играя ,направо подлудях.Искам да си направя скрип с условие ,обаче не ще да става.Изпълнява се единственно първата ,част от цикъла.Ето тука нагледно за какво става въпрос. Label>c IfWindowOpen>Notepad*,aIfWindowOpen>Document - WordPad*,b Label>aWaitWindowOpen>Notepad*WindowAction>1,Notepad*Goto>c Label>bWaitWindowOpen>Document - WordPad*WindowAction>1,Document - WordPad*Goto>c Някой ако е работил стази програма и знае как да стане работата ,моля да ме светне !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост