ozic Публикувано Ноември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Благодаря за помощта. Засега всичко е наред. Нета тръгна и пише 100, а не 10МБс и е по-бърз. Нямах нужда от драйвера на Реалтек, но пак ще го дръпна за всеки случай . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Здравейте! И аз имам проблем с ниската скорост на интернета, но различното при мен е че когато си преинсталирам компютъра, нета ми е бърз, но след като почна да чистя вируси, той става 10 пъти по бавен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Аз като си махнах Nod - нещата се оправиха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Август 20, 2010 Report Share Публикувано Август 20, 2010 Да NOD 32 създава такива проблеми. НА служебният ми компютър беше инсталирана тази антивирусна и ,ако е пуснат М торента връзката става изключително бавна,почти никаква.Махнах нода и инсталирах антивирусната на Майкрософт и от тогава нямам проблем с интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Napster Публикувано Септември 22, 2010 Report Share Публикувано Септември 22, 2010 Тази програма е добра само когато е платена.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Тази програма е добра само когато е платена.. Защо трябва да е платен нод-а, за да си върши работата? Ако не ползваш крак, но имаш валиден сериал, къде е разликата? Ъпдейтва се, не я засичат като нелегална. Реално имаш оригинален нод. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост