krss Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Имам флашка АН320 на Apacer - 8GB. Опитвам се да и кача iso файл около 7,3 GB, и ми се появява Disc is full, а флашката е със 7,8GB свободна памет. Какво може да се направи по въпроса и на какво се дължи това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Не казваш каква е файловата система на флашката. fat32 позволява максимална големина на един файл от 4GB, докато ntfs позволява до 16ТВ за един файл, така, че форматирай флашката под ntfs и пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krss Публикувано Ноември 9, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Благодаря за съвета, ама може ли по подробно... Наистина е FAT32, но когато давам format, ми излиза само FAT32 като възможно форматиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Благодаря за съвета, ама може ли по подробно... Наистина е FAT32, но когато давам format, ми излиза само FAT32 като възможно форматиране Пробвай с инструмента HP Format Tool. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krss Публикувано Ноември 9, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Получи се !!! БЛАГОДАРЯ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост