unknown Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Свалих си 64битово ХР, untouched както го желая аз! sp2 е( аз ръчно си го ъпдейтвам до sp3) понеже имам валидиран ключ. та проблема ми е с вграждането на сата драйверите! понеже е за лаптопа! пише, че драйверите които съм сложил са несъвместими за х64 битова платформа! следователно и нищо не става. изхабих 3 cd-та вече... лаптопа ми е Acer 6920g. по принцип четох тук http://komku.blogspot.com/2008/07/acer-asp...-and-vista.html но нищо специално! ще съм ви благодарен ако ми помогнете, че съм на зор! моля ви! сега я карам с 32битовата версия, но тя ми прави адски много мизерии! моля ви... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Ноември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 eто ги драйверите за 64битовата версия на ХР за ACER 6920Ghttp://cahya.prastyanto.googlepages.com/ahci-64.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Извинявам се, че може да питам Офф, но след като сложи 64х ХР има ли някаква видима промяна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Извинявам се, че може да питам Офф, но след като сложи 64х ХР има ли някаква видима промяна?Смисъл да се слага 64 битова версия на Windows има само ако имаш над 3 гигабайта рам (на теория над 4, но това друг въпрос). Ако нямаш такова количество просто не си заслужава. Все още не всички програми имат истински 64 битови версии, а при такива евентуално може да усетиш разлика спрямо 32 битовите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Смисъл да се слага 64 битова версия на Windows има само ако имаш над 3 гигабайта рам (на теория над 4, но това друг въпрос). Ако нямаш такова количество просто не си заслужава. Все още не всички програми имат истински 64 битови версии, а при такива евентуално може да усетиш разлика спрямо 32 битовите.Това вече е коментирано няколко пъти в нашия форум, исках просто да чуя отзивите за тази машина (ACER 6920G). Беше ми интересно, защо е решил да си качи 64х. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Ноември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Това вече е коментирано няколко пъти в нашия форум, исках просто да чуя отзивите за тази машина (ACER 6920G). Беше ми интересно, защо е решил да си качи 64х.ами моя е с 4гб рам, промяна имаше, по-бърз си беше, НО драйвери за почти нищо ненамерих(дори от комку блогспота)! имах проблем и с батерията(режимите) абе не се занимавайте, или просто аз бях изтеглил кофти х64 версия на ХР, или като цяло е прецакано. с виста х64 проблеми нямах поне.. и съраунда на макс!другия месец като се поосвободя и ще си намеря Untouched и ще си поиграя да под карам всичко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост