Bork0o0 Публикувано Ноември 8, 2008 Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 Здрасти имам един въпрос относно Windows XP. Преинсталирах Windows-a, но го сложих на друг дял и сега когато примерно рестартирам компютъра преди да се появи десктопа ми излиза избор между стария и новия Windows и вървят секунди да си избера 1 от 2-та варианта.Това не е кой знаи какъв проблем, но ако има начим кажи ми как мога да го премахна това и новия Windons да си тръгва автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Ноември 8, 2008 Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 А форматира ли дяла, на който ти е била ОС или сега си с 2 Windows-а?Файлът boot.ini ти е в основната директория на системния дял, отвори го и го редактирай.Опитай също Start -> Run -> пиши msconfig -> BOOT.INI -> Check All Boot Paths. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bork0o0 Публикувано Ноември 8, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 А форматира ли дяла, на който ти е била ОС или сега си с 2 Windows-а?Файлът boot.ini ти е в основната директория на системния дял, отвори го и го редактирай.Опитай също Start -> Run -> пиши msconfig -> BOOT.INI -> Check All Boot Paths.Получи се благодаря за помоща! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2008 Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 Някой доста го е домързяло да потърси из форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bork0o0 Публикувано Ноември 8, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 Някой доста го е домързяло да потърси из форума.Е аз търсих ама неможах да намеря и реших да видя някои дали няма да може да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост