pose Публикувано Ноември 6, 2008 Report Share Публикувано Ноември 6, 2008 Здравейте,наскоро преинсталирах (XP professional) и от тогава вградената ми камера ми показва сив или черен екран. в EVEREST пише, че е BisonCam NB,Pro и че is working properly, в Device Manager всичко е наред, не ми стои с въпросителна или нещо от сорта. само че просто не работи, дори лампичката й не мига при включване както преди. лаптопът ми е Packard Bell EASYNOTE F0236-R-028 , само че в сайта на производителя има драйвери само за Виста, а аз нямам диск с драйвери. някой знае ли какъв може да е проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 6, 2008 Report Share Публикувано Ноември 6, 2008 Ами най-вероятно драйверите трябва да се преинсталират за да разпознаят правилно камерата. Драйверите за Виста едва ли ще проработят за ХР. Така че решение е да намериш налични за ХР за точния модел лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 7, 2008 Report Share Публикувано Ноември 7, 2008 Къде си я пробвал web камерата? Под кои програми? Пробвал ли си да я деинсталираш от Device Manager? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pose Публикувано Ноември 7, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2008 Къде си я пробвал web камерата? Под кои програми? Пробвал ли си да я деинсталираш от Device Manager?ами в Скайп и в Scanner and Camera Wizard на самия Windows. Сега ще пробвам с деинсталирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост