ozic Публикувано Май 18, 2009 Author Report Share Публикувано Май 18, 2009 Night_Raven, просто не знам какво да кажа. Звънях и писах на хората от поддръжката на лаптопа и ми казаха, че отметката трябва да е на САТА. Теглих какви ли не драйвери, но не стана. Отметката наистина трябва да е на АТА. За пореден път ме спасяваш от "професионални" съвети . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Night_Raven, просто не знам какво да кажа. Звънях и писах на хората от поддръжката на лаптопа и ми казаха, че отметката трябва да е на САТА. Теглих какви ли не драйвери, но не стана. Отметката наистина трябва да е на АТА. За пореден път ме спасяваш от "професионални" съвети .Само за протокола, когато вградиш драйвери в инсталацията на ХР, няма нужда да натискаш F6 и да се чудиш откъде да заредиш драйверите за сата у-вата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Night_Raven, просто не знам какво да кажа. Звънях и писах на хората от поддръжката на лаптопа и ми казаха, че отметката трябва да е на САТА. Теглих какви ли не драйвери, но не стана. Отметката наистина трябва да е на АТА. За пореден път ме спасяваш от "професионални" съвети .На практика отметката не трябва да е конкретно на ATA. На ATA се поставя заради съвместимостта - защото инсталираш Windows XP, а нямаш нужния драйвер за SATA контролера. Ако го имаше или инсталираше Windows Vista, опцията можеше да е и на AHCI/SATA. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост