nono Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Здравейте!Купих си нов хард диск за лаптопа!Слагам го и започвам да инсталирам XP,като стигна до там,където пише дали да поправя вече съществуваща инсталация или да инсталирам,след като му дам инсталация ми пише това "SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTER.mAKE SURE ANY HARD DISK ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOUR COMPUTER,AND THAT ANY DISK-RELATED HARDWARE CONFIGURATION IS CORRECT.THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUFACTURER - SUPPLIED DIAGNOSTIC OR SETUP PROGRAM!" Доколкото разбрах ми пише че неможе да намери хард диска.Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен!Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Твърдият диск в RAID режим ли е пуснат или в нормален SATA? Ако не знаеш, провери в BIOS. Ако не знаеш къде точно в BIOS, кажи модела на дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 5, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2008 Ами пробвах и с двете ,но нестава и днеска реших да го занеса на сервиз!Казаха ми че е възможно да е направен така че да е програмиран от BIOS-а да разпознава само hardware по сериен номер!Възможно ли е това ? Става въпрос за лаптоп HP pavillion Dv 2000 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 5, 2008 Report Share Публикувано Ноември 5, 2008 Какъв точно е моделът, че DV2000t или z? Съответно с прицесор Intel или AMD? А онези, които са ти го казали това от сервиза са идиоти... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 5, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2008 Intel е процесора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 5, 2008 Report Share Публикувано Ноември 5, 2008 Тук има ръководство за инсталиране на Windows XP на подобните на твоя лаптоп модели на HP. При тебе най-важно е да разгледаш стъпката с интегрирането с програмата nlite драйвери за SATA контролерът. Има и публикуван пакет с драйвери, които обаче не знам доколко ще работят при теб. При мен на DV6500t сработиха без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Ноември 5, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2008 10x Nicky Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост