Jump to content

Проблем при инсталиране

nono

Препоръчан пост

Здравейте!Купих си нов хард диск за лаптопа!Слагам го и започвам да инсталирам XP,като стигна до там,където пише дали да поправя вече съществуваща инсталация или да инсталирам,след като му дам инсталация ми пише това "SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTER.

mAKE SURE ANY HARD DISK ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOUR COMPUTER,AND THAT ANY DISK-RELATED HARDWARE CONFIGURATION IS CORRECT.THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUFACTURER - SUPPLIED DIAGNOSTIC OR SETUP PROGRAM!" Доколкото разбрах ми пише че неможе да намери хард диска.Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен!Благодаря

Сподели другаде

Ами пробвах и с двете ,но нестава и днеска реших да го занеса на сервиз!Казаха ми че е възможно да е направен така че да е програмиран от BIOS-а да разпознава само hardware по сериен номер!Възможно ли е това ?

Става въпрос за лаптоп HP pavillion Dv 2000

Сподели другаде

Тук има ръководство за инсталиране на Windows XP на подобните на твоя лаптоп модели на HP. При тебе най-важно е да разгледаш стъпката с интегрирането с програмата nlite драйвери за SATA контролерът. Има и публикуван пакет с драйвери, които обаче не знам доколко ще работят при теб. При мен на DV6500t сработиха без проблем.
Сподели другаде