Jump to content

проблем с програма PicaJet

Препоръчан пост

Здравейте от едно известно време се мъча да я разбера тази програма и не мога.Проблемът е такъв че при вкарване на снимки в програмата повечето от снимките са оригиналните и немога до ги възтановя.Когато се опитам PicaJet ми дава че са несъществуващи файлове.Има ли начин по който да оправя тази каша тъй като не съм прехвърлила снимките на CD.
Сподели другаде

Прочетох, но не схванах. Ще може ли малко по-ясно и подробно?

Значи някой от оригиналните снимки са в самата програма и не ми дава да ги възтановя.Със една дума не мога да ги върна там от където са дошли.Те се бяха в папка на компа а като вляза да ги търся там където са били ги няма но ги има в програмата.Ох дано да ме разбереш че то и аз се обърках.

Сподели другаде

Възможно е самата програма да ги пази в нещо като кеш памет и да показва, че все още са в папката. Пробвай с програмата да излезеш от тази папка, после пак да влезеш. Би трябвало да се рефрешне и да покаже, че реално няма файлове вътре.

п.п. да не са скрити файловете ?

Ако наистина провериш и ги няма, може да ползваш програма за възстановяване на изтрита информация като Recuva или GetDataBack.

Сподели другаде