Iv_ka Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Здравейте от едно известно време се мъча да я разбера тази програма и не мога.Проблемът е такъв че при вкарване на снимки в програмата повечето от снимките са оригиналните и немога до ги възтановя.Когато се опитам PicaJet ми дава че са несъществуващи файлове.Има ли начин по който да оправя тази каша тъй като не съм прехвърлила снимките на CD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Прочетох, но не схванах. Ще може ли малко по-ясно и подробно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Ноември 4, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Прочетох, но не схванах. Ще може ли малко по-ясно и подробно?Значи някой от оригиналните снимки са в самата програма и не ми дава да ги възтановя.Със една дума не мога да ги върна там от където са дошли.Те се бяха в папка на компа а като вляза да ги търся там където са били ги няма но ги има в програмата.Ох дано да ме разбереш че то и аз се обърках. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Значи влизаш в папката през My Computer - снимките ги няма. Влизаш през програмата, показва че са там ? Това ли искаш да кажеш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Ноември 4, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Да точно това показва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 4, 2008 Report Share Публикувано Ноември 4, 2008 Възможно е самата програма да ги пази в нещо като кеш памет и да показва, че все още са в папката. Пробвай с програмата да излезеш от тази папка, после пак да влезеш. Би трябвало да се рефрешне и да покаже, че реално няма файлове вътре.п.п. да не са скрити файловете ?Ако наистина провериш и ги няма, може да ползваш програма за възстановяване на изтрита информация като Recuva или GetDataBack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост