dms Публикувано Ноември 2, 2008 Report Share Публикувано Ноември 2, 2008 Здравейте, опитвам се възстановя backup, който съм правил с Norton Ghost 9.0, обаче възниква следния проблем. С буутващо CD Norton правя всичко както трябва, но като се стигне момента да посоча къде е backup-a се оказва, че не се вижда харда ми, вижда се само CD-то и някаква папка в рамта. Това е нормално, тъй-като съм с дъно на Gigabyte със SATA контролер. От диска на дъното си записах тези 5 файла на дискета: jgogo, jraid, Jraid, txtsetup.oem, xraid_f и с помоща на F6 в началото се опитах да ги взема от флопито, но ето какво ми изписва: File txtsetup.oem caused an unexpected error (1024) at line 1747 in d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c Press any key to continue. Някой срещал ли се е с подобен проблем? Тука е написано как се интегрират САТА драйвери в Norton Ghost, но не ми става ясно: http://radified.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1144094456/1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост