Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, надявам се да ми кажете какво означава това:Bad Direct Sound driver.Please instal proper drivers or select another device in configurations.Error code:88780078 и как да го оправя?

Проблемът е че се опитах да изтрия една програма от Control Panel, имаше опции промени или изтрии.Кликнах да я изтрия но тя се инсталира,деинсталирах я но сега ми излиза това съобщение когато пускам Winamp-a и въобще не тръгва , BSplayer-a има картина но няма звук на филмите.Програмата маи беше свързана с avRACK или нещо такова.Деинсталирах winamp-a и инсталирах друга версия но пак излиза същото съобщение.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ :'(

Сподели другаде

AvRack е част от драйверите на Realtek, но доколкото си спомням няма отделна деинсталация. Най-вероятно си деинсталирал драйверите на звуковата карта. Кажи производител и модел на дъното.
Сподели другаде

Мисля,че трябва да дадеш Systeme Restore към някой предишен момент.Също така в подобни случаи едно чистене на регистрите е от полза,защото остават редица непотребни записи.Аз използувам Advanced Windows Care Personal(безплатна и много лесна за употреба) или Registry Booster 2.А за истинско деинсталиране -

Revo Uninstaller,от която съм супер доволен.Помощна информация можеш да откриеш чрез Google (може и с друга търсачка разбира се) и от сайтовете на съответните програми.Не казваш точно кое приложение ти е създало тези проблеми.

Сподели другаде

Благодаря за съветите.Вероятно наистина съм прецакала звуковата карта и тъи като не знам производителя и модела на дъното и нищо не разбирам ще търся по обявите някои да дойде да оправи проблема.И повече вече нищо няма да трия :)
Сподели другаде