avalon72 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Направих това което каза за драйверите,пуснах играта да пробвам да ли има напредък,но грешката пак я вади и незарежда повече засича и така си стои. За диска с Уиндоус ще го намеря до няколко дена. За командата sfc или да поправя сегашната инсталация,някои трябва да помага защото незнам за какво става въпрос.Най-добре е да направиш преинсталация на чисто - с форматиране на системния дял, но ще трябва после пак да инсталираш всичко. С поправка вероятно няма да се оправи, но може да пробваш (за около 40-50 мин. става), после някои програми може да не работят и ще трябва да се преинсталират пак... Абе с една дума - не си е работа, само загуба на време. Уиндоуса пак много време ти е изкарал - две години, време му е да бъде преинсталиран. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 ... Уиндоуса пак много време ти е изкарал - две години, време му е да бъде преинсталиран.??????? No comments! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 ??????? No comments!Да, пишман специалисти в България има бол. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Ето я и моята щайга:Report.txtReport.txtReport.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 От лога:"Дата на инсталация на ОС - 12.2.2009 г." Не ти е инсталиран преди две години както казваш, а преди 7 месеца. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Тогава изгоря харда и като го смениха го инсталираха,компа е от две години несъм се изразил правилно или ти несиме разбрал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Уиндоуса е такъв какъвто сам го описъл,инсталира ми го едно момче което работи в жар,преди две години,изгоря ми хард диска смениха го и е инсталирал този уиндоус и затова нямам диск. Ти така си писал - как да се разбира това? Да, пишман специалисти в България има бол.Не съм казал, че съм специалист - нито пък форума е само за специалисти. Опитвам се да помагам на базата на опита ми и известни познания... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Извинявам се ако съм те объркал,няма нужда от дразги помеждуни. Аз питам защото виждам че има хора които биха ми помогнали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Извинявам се ако съм те объркал,няма нужда от дразги помеждуни. Аз питам защото виждам че има хора които биха ми помогнали.Значи в Google намирам малко информация за същата грешка, но свързана с други неща тук и тук примерно. Доколкото разбирам съветват да се инсталират ъпдейти за уиндоус (hotfix). Твоя ъпдейтван ли е или си му спрял ъпдейтите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Ъпдеитвасе ,сега ще проверя за ъпдети Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Ъпдеитвасе ,сега ще проверя за ъпдетиБраво на тебе..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Неможах да разбера браво за какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост