remaka Публикувано Ноември 1, 2008 Report Share Публикувано Ноември 1, 2008 Здравейте на всички днес си включвам ПС-то и пробвам да отворя диск Д и не ми дава иска форматиране а вчера работеше въпросът е че имам важна информация в него и искам да се запази как да стане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2008 Report Share Публикувано Ноември 1, 2008 Можеш да пробваш GetDataBack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Август 30, 2010 Report Share Публикувано Август 30, 2010 Опитах да копирам дискетата със SATA драйвърите на диск D:/ в бързината натиснах един от файловете и компютъра замръзна. След рестарт не мога да влезна нито в нормален режим, нито в safe mode, а със Hiren's Boot Disc ми показва, че диск D:/ е неактивен. С програмите за дискове не съм работил и нямам представа как да го направа активен.Опитах се да инталирам наново Win на диск C:/ като ми се появява грешка: File\SATA\winxp\viasraid.sys caused an unexpected error (4096) at line 2113 in d:\xpsp\base\boot\setup\oemdisk.c. По никакъв нячин нямам достъп до D:/ утройството. Как да активирам диска? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост