Shak Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 Пускам QIP , пиша номер и парола и ми изкарва следното: http://img75.imageshack.us/img75/7818/qipze9.pngНа какво може да се дължи това? В момента ми дава контактите, но съм офлайн и няма надежда да ме допусне до онлайн П.П. Не съм го пускал от доста отдавна, не са сменяни пароли въобще никаква идея... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 31, 2008 Report Share Публикувано Октомври 31, 2008 А със същите име и парола ICQ тръгва ли ? Допълнение: при мен qip дава същата грешка. Явно проблем при тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 31, 2008 Report Share Публикувано Октомври 31, 2008 Ако си на БТК е възможно да ти дава проблем. Пробвах през друг доставчик и програмата си сработва нормално. / часът е 13,00 / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Ноември 7, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2008 Всичко е ок, станала е някаква мизерия вместо паролата която имах то помни като парола тази която ми е на мейла, и понеже я бях сменял даваше тази грешка. Само не ме питай защо ми помни паролата на мейла като парола за QIP/ICQ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Ноември 7, 2008 Report Share Публикувано Ноември 7, 2008 Вчера и аз се сблъсках с подобен проблем. Отдавна не бях пускал Qip. Когато го пуснах ми излезе контактната листа, но оставах офлайн, каквото и да правех. Причината за това е, че версиата ми е доста остаряла. Свалих си българската версия 8070 и всичко се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост