Jump to content

Име на сайт?

Angel_4eto

Препоръчан пост

Име на сайт?

Моля да ми помогнете за измислянето на име на сайт, който ще включва и форум и всичко стандартно! Искам да включва разнородни неща, а не да е нещо конкретно! Широкоспектърно име искам по възможност- на български или английски!

Благодаря за помощта предварително! :peace:

Сподели другаде

www.sbirshtina.com :D

Мм не, незнам, немога да ти помогна. Ако доуточниш какво ще преставлява... ;)

Toва ме кефи максимално, определено ще го посещавам с такова име. :D :bgflag:

Сподели другаде

Toва ме кефи максимално, определено ще го посещавам с такова име. :D :bgflag:

тъпир ком, не е ли добре! Мерси за сериозното отношение! А аз помолих за помощ!!!

Сподели другаде

тъпир ком, не е ли добре! Мерси за сериозното отношение! А аз помолих за помощ!!!

1. При положение, че не си уточнила тематиката на сайта, е някак нормално, че няма и конкретни предложения.

2. Не е нужно да се мръщиш за всяка шега. Споко!

Сподели другаде

www.all4all.bg

Благодаря ти, идеята не е лоша! Добре звучи, но ми се иска нещо лесно запомнящо се...

1. При положение, че не си уточнила тематиката на сайта, е някак нормално, че няма и конкретни предложения.

2. Не е нужно да се мръщиш за всяка шега. Споко!

Не се сърдя, малко ми стана кофти нищо повече -не съм сръдла! :peace:

Тематиката ми е трудно да определя, затова и моля за съвет! Ще се опитам да конкретизирам или поне да дам някаква информация отностно това, какво ще съдържа сайта! А това са тематики като: компютри, реклама, коли, фотошоп, мода, лично пространство, форуми, може би трябва да е нещо в рекламната сфера...Не мога да изясня тематиката, понеже искам да е широкоспректърен сайт, а не насочен в една посока!

Моля отново за помощ!

Сподели другаде