Angel_4eto Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Име на сайт? Моля да ми помогнете за измислянето на име на сайт, който ще включва и форум и всичко стандартно! Искам да включва разнородни неща, а не да е нещо конкретно! Широкоспектърно име искам по възможност- на български или английски!Благодаря за помощта предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 www.sbirshtina.com Мм не, незнам, немога да ти помогна. Ако доуточниш какво ще преставлява... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 www.sbirshtina.com Мм не, незнам, немога да ти помогна. Ако доуточниш какво ще преставлява... Toва ме кефи максимално, определено ще го посещавам с такова име. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Октомври 29, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Toва ме кефи максимално, определено ще го посещавам с такова име. тъпир ком, не е ли добре! Мерси за сериозното отношение! А аз помолих за помощ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 тъпир ком, не е ли добре! Мерси за сериозното отношение! А аз помолих за помощ!!!1. При положение, че не си уточнила тематиката на сайта, е някак нормално, че няма и конкретни предложения.2. Не е нужно да се мръщиш за всяка шега. Споко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 www.all4all.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Октомври 30, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 www.all4all.bgБлагодаря ти, идеята не е лоша! Добре звучи, но ми се иска нещо лесно запомнящо се... 1. При положение, че не си уточнила тематиката на сайта, е някак нормално, че няма и конкретни предложения.2. Не е нужно да се мръщиш за всяка шега. Споко!Не се сърдя, малко ми стана кофти нищо повече -не съм сръдла! Тематиката ми е трудно да определя, затова и моля за съвет! Ще се опитам да конкретизирам или поне да дам някаква информация отностно това, какво ще съдържа сайта! А това са тематики като: компютри, реклама, коли, фотошоп, мода, лично пространство, форуми, може би трябва да е нещо в рекламната сфера...Не мога да изясня тематиката, понеже искам да е широкоспректърен сайт, а не насочен в една посока!Моля отново за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 www.toyou.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 everything.name Като 'name' може да е всичко, което решиш.. само не знам дали за България се предлага такова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wanted Публикувано Октомври 31, 2008 Report Share Публикувано Октомври 31, 2008 www.netclub.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 31, 2008 Report Share Публикувано Октомври 31, 2008 www.saitatni.net Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост