pose Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 Здравейте!Налага ми се да преинсталирам Windows,но тъй като не съм си в България, нямам под ръка оригиналния диск. това, което намерих е XP Professional 2002, а моят е 2005 и ми казва, че за да се върна към по-стара версия, трябва директно да изтрия сегашния Windows. В хелп-а пише, че това става в Safe Mode от Add/Remove Programs -> Remove Windows XP. Да, но на мен не ми излиза нищо, свързано с Уиндоус в Add/remove programs. Има ли друг начин да го изтрия, или да инсталирам другия без да трия сегашния..?Ако някой има идея, нека сподели, тъй като абсолютно нищо не разбирам а сегашното положение на компютъра ми направо ме съсипва :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 Windows не се трие. Дялът, на който се намира той, се форматира. Това може да стане предварително, а може да стане и по време на инсталацията на новата операционна система. Ето ти ръководства за инсталация на Windows XP и Windows Vista. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост