vesodimov Публикувано Октомври 27, 2008 Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Привет на всички.Само аз ли забелязвам, че от известно време Милен нещо липсва ? Влиза във форума сегиз - тогиз и то за малко. Но неговото отсъствие беше разконспирирано : просто той се готви за ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !!! И на всичкото отгоре кандидатурата на нашето момче все повече набира обороти. С неговата персона се занимават политици, анализатори ... Но какво ви говоря - посетет ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА МИЛЕН МЕТЕВ !!! и пуснете видеото Милене ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 27, 2008 Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Признавам, монтажите са добри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 Ако въпросният г-н Метев стане президент на САЩ, аз отивам да живея на МАРС Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 Ако въпросният г-н Метев стане президент на САЩ, аз отивам да живея на МАРС Аз ще подсигуря транспорта ти до марс . Миленски внимавай с фенките, глетам татуси с името ти ... ако не можеш се справи свиркай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 хехе... Това беше супер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 ехх... като стане президент, няма да има време за форума ;( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 ехх... като стане президент, няма да има време за форума ;(Не, просот очакваме нови домейни - softvisia.gov и http://www.softvisia.whitehouse.gov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Това .GOV от къде идва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Това .GOV от къде идва? Това са правителствените домейни на САЩ, за повече инфо wikipedia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 Знам го какво е по принцип, заиграх се, но не ми се получи майтапа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 Знам го какво е по принцип, заиграх се, но не ми се получи майтапа Получи се, г-н vidinski.shebek.dir Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост