filchev Публикувано Октомври 26, 2008 Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 Здравейте. Значи проблема ми е, че като напиша на програмата да намери определено радио, тя вече не го намира и винаги ми изкарва " 0 Stations Found " дори и да и задам да ми търси по стил както може по принцип и пак нищо не става, а аз искам да записвам от нея, защото тя е единствената програма, която записва с такова качество, каквото самото радио се излъчва. Но вече има поне 1 месец от както спря да намира каквото и да е радио и това не е само при мене, но и при още двама мои приятели. При тях е същия проблем - не им изкарва нито една радио станция. Четох, че някаде ще излиза BoomBox Internet Radio Player v2.0 , но незнам кога и си мисля, че това също е вариянт предната версия v1.0 да бъде спряна някаде централно от jajsoft мисля че бяха. Моля Ви хора помогнете ми да си оправя програмата, защото втора като нея няма, а Аз обожавам да записвам от Traffic Radio Station, защото там пускат най - яката съвременна хаус и клубна музика. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2008 Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 Реших да тествам програмата и при мен, но също не намира станции. Според мен е проблем със сървъра/базата от данни на програмата.Иначе ако знаеш точния адрес на дадено радио, можеш да се опиташ да го запишеш с Winamp + Streamripper (ръководство) или с AIMP, която пък има вградена функция за запис на радио в WAV или MP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Октомври 27, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Имам AIMP2 и рекордера му не става за нищо, а до колкото видях този плеър е 2.5 ще го пробвам пак да видя дали е подобрено качеството на запис, а този Streamripper не съм го чувал но и него ще пробвам. Иначе съм пробвал доста записващи програми и или всичките не стават за нищо, или има някакви настройки за подобряваня на записа, които не знам. Всичките програми записват с много бас, а средите и пищялките се чуват едвам едвам и въобще качеството е много зле. Поразцъках AIMP2 плеъра който имам и извади добре записа от радиото, но не ми харесва, че записва звука толкова силен, колкото ми е усилен плеъра докато записва. Ако знаеш мога ли да накарам плеъра да записва с една сила и да не се влияе от това дали ми е усилен плеъра или не, защото записвам примерно и ми хареса песента която записвам и ако осиля после записа също ще се усилва и намаля и така няма да е приятно като се слуша , а BoomBox-а беше програмата с най - най - простия интерфейс, а правеше такива записи, каквито не съм срещал друга програма да прави и не се влияеше от това дали усилвам или не. Ето и малка част от песен записана от Traffic Radio с BoomBox Internet Radio Player v1.0 и отрязана с Cool Edit Pro 2.1 _1__TRAFFIC_RADIO_STATION___house___club_music__www.trafficradio.org.mp3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 27, 2008 Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 За жалост нямам идея защо AIMP записва с такава сила, колкото е усилен звука спрямо плъзгача. Не използвам плеъра. Възможно е да е бъг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост