SURF_lady Публикувано Октомври 26, 2008 Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 Здравейте,Имам проблем с хард диска на лаптопа ми. Лаптопът ми е НР. Хард диска му Тошиба е 250 ГБ. До днес не беше разделен на части.Днес с помощта на един приятел го разделихме на 3 части и се случи нещо много странно с единия му партишън.http://i60.photobucket.com/albums/h2/surf_lady/localdiskc-1.jpgТова е след като напрафихме дефрагментация на диска (с Paragon Hard Disk Manager ) и успяхме да освободим 6-7 ГБ.Картинката е след като са показани всякакви възможни (според нас) файлове. С Операционна система - Windows Home Premium (32 bit) съм.Някой може ли да ми обясни от къде идва тази разлика от 30 GB??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 27, 2008 Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Дялът проверен ли е за грешки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 27, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Да, работехме (дефрагментирахме и го анализирахме) с Paragon Hard Disk Manager.Сега незнам как, след като изтрих съвсем малко файлове, забелязах че всичко се е понаредило и незнам как но разликата все още съществува. Тя вече не 30 GB, а само 2-3 GB, което пак е добре, но не ми е ясно къде отива... ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост