unknown Публикувано Октомври 26, 2008 Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 Здравейте, бих желал да ми кажете/споделите опит с някоя добра програмка за restore на дяла който по погрешка се изтри! смешно звучи, но е така. исках да слея F: i E: (dqloвете ми на харда) т.е. последните 2 от целия ми 300гб сата хард, но се появи грешка и сега дори след рестарт няма оправия! 1во не се пуска партишън меджика после пробвах и с акронис партишън експерт и пак ... работа. нито един от 2та не се вижда! поне с акрониса се вижда Е-то въпреки, че в май комппютър го няма! а Ф-а ми е като unalocatated mqsto! та отидох да търся решение в data recovery инструментите! моля да кажете някоя безплатна или ако не поне някоя която сте ползвали и мога да си намеря в нета ключ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2008 Report Share Публикувано Октомври 28, 2008 Описанието е доста неясно, но все пак можеш да пробваш GetDataBack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Октомври 30, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 тази неуспя... някоя друга? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 30, 2008 Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 EasyRecovery е друга добра програма. Ако и тя не успее, по-добре се откажи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост