Jump to content

Споделете си прякора с нас :)

Препоръчан пост

Ами моят е Геко естественно ми идва от името което е Герман.Като малък ми викаха така и сега благодарение на baby_face се възроди това :).Благодаря за което :)
Сподели другаде

Ами по име ми викат. Е, имаше един-двама, които се обръщаха с мен с "венцислив", ама бяха само двама и беше за кратък период. Редактиран от Night_Raven
Сподели другаде

А аз без да искам сама си причиних "прякор"-от година и половина в нета навсякаде се регистрирам с infinity и приятелите ми вече не ме наричат по име а инфи ...дори и наяве-не само тук :D Редактиран от infinity1305
Сподели другаде

Хубава темичка си отворил Геко :P

Хората ми викат различно, на който както е по-удобно. Някои просто Алекс, други Ал (Бънди за многозвучност), Али (нещо като Али Макбийл)..

Други "имена", с които съм наричана - бейби (произлиза от ника ми, а и понякога си се държи детски.. или просто физиономийката ми е бебешка :P ), вампи (поради факта, че много обичам вампирчетата - и то добрите) :)

Ами.. за тези се сещам в момента :rolleyes:

Сподели другаде

Моят пък никак не е оригинален - Миленски, но ми викат и "мишка" :)

Казвали са ми "мил", "мильо", "ми" и всякакви разновидности от името, а като малък майка ми ми е казвала "оризчо", защото главата ми приличала на оризово зърно :D

Сподели другаде

Моите прякори малко ме дразнат ама ето ви ги.Преди много време още като бях в предучилищната започнаха да ми викат "Важен" не знам защо един малумник ми го измисли.Но след време спряха.Сега вече ми викат "Капи" предполагам може да се досетите защо. :)
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Моят прякор, както предполагате, идва от името ми Моника - Мони. Много харесвам съкратения вариант и много обичам да се обръщат така към мен, звучи ми страшно сладко. Иначе прякори нямам, майче не съм и имала. Ама не съжалявам, защото Мони си ми харесва много :) :crazygirl:
Сподели другаде