Българче Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Ами моят е Геко естественно ми идва от името което е Герман.Като малък ми викаха така и сега благодарение на baby_face се възроди това .Благодаря за което Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Не съм имал и все още нямам прякор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 25, 2006 Author Report Share Публикувано Април 25, 2006 Е как ви казват приятелите?! По име ли те викат или все нещо трябва да има Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 (Редактиран) Ами по име ми викат. Е, имаше един-двама, които се обръщаха с мен с "венцислив", ама бяха само двама и беше за кратък период. Редактиран Април 25, 2006 от Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 (Редактиран) А аз без да искам сама си причиних "прякор"-от година и половина в нета навсякаде се регистрирам с infinity и приятелите ми вече не ме наричат по име а инфи ...дори и наяве-не само тук Редактиран Април 26, 2006 от infinity1305 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 Хубава темичка си отворил Геко Хората ми викат различно, на който както е по-удобно. Някои просто Алекс, други Ал (Бънди за многозвучност), Али (нещо като Али Макбийл)..Други "имена", с които съм наричана - бейби (произлиза от ника ми, а и понякога си се държи детски.. или просто физиономийката ми е бебешка ), вампи (поради факта, че много обичам вампирчетата - и то добрите) Ами.. за тези се сещам в момента :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 Бобчо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 Моят пък никак не е оригинален - Миленски, но ми викат и "мишка" Казвали са ми "мил", "мильо", "ми" и всякакви разновидности от името, а като малък майка ми ми е казвала "оризчо", защото главата ми приличала на оризово зърно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 на мен ми викат - Жика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 Моите прякори малко ме дразнат ама ето ви ги.Преди много време още като бях в предучилищната започнаха да ми викат "Важен" не знам защо един малумник ми го измисли.Но след време спряха.Сега вече ми викат "Капи" предполагам може да се досетите защо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
backata Публикувано Май 9, 2006 Report Share Публикувано Май 9, 2006 От 2 века насам прякора ми е Бацката,така си се обрьщат кьм мен всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Май 14, 2006 Report Share Публикувано Май 14, 2006 Моят прякор, както предполагате, идва от името ми Моника - Мони. Много харесвам съкратения вариант и много обичам да се обръщат така към мен, звучи ми страшно сладко. Иначе прякори нямам, майче не съм и имала. Ама не съжалявам, защото Мони си ми харесва много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост