ozic Публикувано Октомври 24, 2008 Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Трябва ми програма за елементарна обработка на снимки. Да мога да ги обръщам, да им намалям и увеличавам размера и други подобни леки действия. Важното е да мога да обработвам няколко снимки наведнъж и да е FREE. Доста програми намерих, но и мненията бяха противоречиви, а със скромните ми компютърни познания не можах да се спра на никоя :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 24, 2008 Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Разгледай темата Търся програма конвертиране в jpg, има няколко подходящи предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Октомври 24, 2008 Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Мога да ти препоръчам PhotoFiltre. Има прилични възможности, добър интерфейс, обработката на изображения е качествена.Притежава модул за автоматична обработка на множество изображения.http://photofiltre.free.fr/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 24, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Изтеглих няколко. Времето ще покаже коя ще ми свърши най-добра работа. Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 11, 2008 Report Share Публикувано Ноември 11, 2008 Eто още една добра програмка за обработка на снимки:Photoshop Album Starter EditionСъщо и тази:Paint.NET Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Ноември 11, 2008 Report Share Публикувано Ноември 11, 2008 Picassa на Google... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост