itzo1994 Публикувано Октомври 24, 2008 Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Всеки път като си пусна Уинамп-а ми зарежда стария скин.Kакъвто и скин да му задам ми зарежда само стария.Търсих из форумите на Уинамп, но не намерих подобен проблем.Как да си пусна други скинове?Версията ми е 5.541.Компютъра е с Windows Vista Home Premium. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 24, 2008 Report Share Публикувано Октомври 24, 2008 Т.е. ако избереш даден скин, Winamp го прилага за момента, а на следващия старт на програмата връща класическия? Или въобще не иска да сменя скинове по никакъв начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 25, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2008 Т.е. ако избереш даден скин, Winamp го прилага за момента, а на следващия старт на програмата връща класическия? Или въобще не иска да сменя скинове по никакъв начин?Въобще не го променя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2008 Report Share Публикувано Октомври 25, 2008 Не зная доколко ще помогне, но мога да предложа следното:1) деинсталираш Winamp;2) изтриваш папката C:\Program Files\Winamp (ако е останала);3) изтриваш папката C:\Documents and Settings\\Application Data\Winamp (ако има такава);4) инсталираш Winamp отново. Забележка: папката Application Data е скрита и ще трябва да покажеш както скритите файлове и папки, така и системните такива, за да я видиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 26, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 Благодаря много!Оправи се, но пак не иска да ми зареди скина "Big Bento"...Той е .wal, а другите скинове(всички тръгнаха)-.wsz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2008 Report Share Публикувано Октомври 26, 2008 WAL са модерни скинове. Инсталираш ли поддръжката за тях? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 27, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 WAL са модерни скинове. Инсталираш ли поддръжката за тях?Представа си нямам Как да проверя това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 27, 2008 Report Share Публикувано Октомври 27, 2008 Влез в настройките (Ctrl+P) и провери дали в General Purpose плъгините имаш Nullsoft Moderns Skin Support. А и по принцип трябва да си знаеш как си го инсталирал - дали си оставил поддръжката или си я изключил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Ноември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2008 Проблемът се оправи, като преинсталирах програмата-просто Modern Skin Support-а не е бил избран да се инсталира.Мерси много за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост