Jump to content

Препоръчан пост

Всеки път като си пусна Уинамп-а ми зарежда стария скин.Kакъвто и скин да му задам ми зарежда само стария.Търсих из форумите на Уинамп, но не намерих подобен проблем.Как да си пусна други скинове?

Версията ми е 5.541.Компютъра е с Windows Vista Home Premium.

post-6478-1224834488_thumb.jpg

Сподели другаде

Т.е. ако избереш даден скин, Winamp го прилага за момента, а на следващия старт на програмата връща класическия? Или въобще не иска да сменя скинове по никакъв начин?
Сподели другаде

Т.е. ако избереш даден скин, Winamp го прилага за момента, а на следващия старт на програмата връща класическия? Или въобще не иска да сменя скинове по никакъв начин?

Въобще не го променя.

Сподели другаде

Не зная доколко ще помогне, но мога да предложа следното:

1) деинсталираш Winamp;

2) изтриваш папката C:\Program Files\Winamp (ако е останала);

3) изтриваш папката C:\Documents and Settings\\Application Data\Winamp (ако има такава);

4) инсталираш Winamp отново.

Забележка: папката Application Data е скрита и ще трябва да покажеш както скритите файлове и папки, така и системните такива, за да я видиш.

Сподели другаде

Влез в настройките (Ctrl+P) и провери дали в General Purpose плъгините имаш Nullsoft Moderns Skin Support. А и по принцип трябва да си знаеш как си го инсталирал - дали си оставил поддръжката или си я изключил.
Сподели другаде