Jump to content

Проблем с кирилизатора(Flex Type 2k)

Препоръчан пост

Промени подредбите в настройките на програмата. Ще кажа само това, защото FlexType е пълен БОКЛУК и горещо ти препоръчвам да го разкараш и да ползваш вградената кирилица на Windows, вместо да си съсипваш системата с бъгави и калпаво написани програми.

За протокола: FlexType не е кирилизатор и няма нищо общо с кирилизатор.

Сподели другаде

Не е толкова лесно, защото вече си инсталирал FlexType и трябва да се премахне по малко по-специален начин, защото деинсталаторът й на практика не прави нищо.

Погледни този коментар и тази тема.

Можеш да използваш и инструмента, който съм направил за целта, но не нося отговорност, ако объркаш нещо.

Профилактично можеш да хвърлиш око и на тази тема.

Направо потресаващо е какво може да постигне човек, ако вложи малко усилия и търпение и потръси решение.

Сподели другаде

• 4 months later...
Не е толкова лесно, защото вече си инсталирал FlexType и трябва да се премахне по малко по-специален начин, защото деинсталаторът й на практика не прави нищо.

Погледни този коментар и тази тема.

Можеш да използваш и инструмента, който съм направил за целта, но не нося отговорност, ако объркаш нещо.

Профилактично можеш да хвърлиш око и на тази тема.

Направо потресаващо е какво може да постигне човек, ако вложи малко усилия и търпение и потръси решение.

Здравейте:Искам да се включа във темата,защото наскоро имах проблем със превключването на езиците при логване,но решихме поблема във форума със windows xp pro съм.По принцип мислех ,че никога не ми е инсталиран flex type,но уви оказа се че преди време жена ми го е инсталирала и после е деинсталиран.Наскоро разбрах като изчетох всички коментари,че остават подменените файлове,видях за деинсталатора,които се предлагаше,но там пише,че трябва инсталационен диск за windows xp,а аз съм го загубил отдавна,въпроса ми е може ли да се подменат по някакъв начин,"мизерийте " от flex type .

Сподели другаде

Без инсталационен диск няма да стане, но никак не е трудно да намериш копие в нета.

Трудно или невъзможно?

Без инсталационен диск няма да стане, но никак не е трудно да намериш копие в нета.

Въпроса е,че незнам кои са подменените файлове за да ги намеря

Сподели другаде

Трудно или невъзможно?

Неъвзможно. Можеш да поискаш инсталационния диск на някой познат (ако е с Windows със същия сервизен пакет), колкото да възстановиш липсващите файлове.

Иначе е златно правило, че всеки трябва да има инсталационен диск. Нещо като резервната гума в багажника.

Сподели другаде

Неъвзможно. Можеш да поискаш инсталационния диск на някой познат (ако е с Windows със същия сервизен пакет), колкото да възстановиш липсващите файлове.

Иначе е златно правило, че всеки трябва да има инсталационен диск. Нещо като резервната гума в багажника.

Незнам дали има значение,но когато е инсталиран и съответно деинсталиран flex type бях със SP2 а сега съм със SP3 да не би, да имам това което ми трябва.Всъшност кои са точно файловете за въстановяване.Като прочетох за невъзможноста да се деинсталира напълно flex type направо нямам думи да опиша колко се ядосах, и досега по неопитните си го инсталират и продължават.Питам се няма ли закони в държавата ни?

Сподели другаде

Нужните файлове са: - Show

Разширенията не бива да те притесняват. Някои файлове могат да са с нормални (пълни) разширения, а други с такива. Windows ще си оправи, не го бърка това.
Последните 3 файла се намират в самия SP3. Т.е. можеш да изтеглиш SP3, да разархивираш инсталацията някъде и да си ги вземеш от там.
Последният файл обаче го има и по принцип в инсталациите на Internet Explorer, но е различен от този в SP и не знам кой точно ти е нужен.
Именно заради разминавания във версии и подобни неща е малко кофти възстановяването на система след FlexType. Затова е и по-добре никога да не се инсталира това недоразумение, за да не стават такива каши после.
Сподели другаде

Нужните файлове са: - Show
AGT0405.DL_

AGT0406.DL_

AGT0407.DL_

AGT040B.DL_

AGT040C.DL_

AGT040E.DL_

AGT0410.DL_

AGT0413.DL_

AGT0414.DL_

AGT0415.DL_

AGT0416.DL_

AGT0419.DL_

AGT041D.DL_

AGT0816.DL_

AGT0C0A.DL_

KBDAL.DLL

KBDAZE.DLL

KBDBLR.DLL

KBDBU.DLL

KBDCR.DLL

KBDCZ.DLL

KBDCZ1.DLL

KBDCZ2.DLL

KBDHU.DLL

KBDHU1.DLL

kbdiultn.dll

KBDKAZ.DLL

KBDKYR.DLL

KBDMON.DLL

kbdnepr.dll

kbdpash.dll

KBDPL.DLL

KBDPL1.DLL

KBDRO.DLL

KBDRU.DLL

KBDRU1.DLL

KBDSL.DLL

KBDSL1.DLL

KBDTAT.DLL

KBDUR.DLL

KBDUZB.DLL

KBDYCC.DLL

KBDYCL.DLL

8514FIX.FO_

8514FIXE.FO_

8514FIXR.FO_

8514OEM.FO_

8514OEME.FO_

8514OEMR.FO_

8514SYS.FO_

8514SYSE.FO_

8514SYSR.FO_

85855.FO_

APP850.FO_

APP852.FO_

APP855.FO_

APP866.FO_

CGA40850.FO_

CGA40852.FO_

CGA40866.FO_

CGA40WOA.FO_

CGA80850.FO_

CGA80852.FO_

CGA80866.FO_

CGA80WOA.FO_

COURE.FO_

COUREE.FO_

COURER.FO_

COURF.FO_

COURFE.FO_

COURFR.FO_

DOSAPP.FO_

EGA40850.FO_

EGA40852.FO_

EGA40866.FO_

EGA40WOA.FO_

EGA80850.FO_

EGA80852.FO_

EGA80866.FO_

EGA80WOA.FO_

SERIFE.FO_

SERIFEE.FO_

SERIFER.FO_

SERIFF.FO_

SERIFFE.FO_

SERIFFR.FO_

SMALLE.FO_

SMALLEE.FO_

SMALLER.FO_

SMALLF.FO_

SMALLFE.FO_

SMALLFR.FO_

SSERIFE.FO_

SSERIFEE.FO_

SSERIFER.FO_

SSERIFF.FO_

SSERIFFE.FO_

SSERIFFR.FO_

VGA850.FO_

VGA852.FO_

VGA855.FO_

VGA860.FO_

VGA863.FO_

VGA865.FO_

VGA866.FO_

VGAFIX.FO_

VGAFIXE.FO_

VGAFIXR.FO_

VGASYS.FO_

VGASYSE.FO_

VGASYSR.FO_

AGT0405.HL_

AGT0406.HL_

AGT0407.HL_

AGT040B.HL_

AGT040C.HL_

AGT040E.HL_

AGT0410.HL_

AGT0413.HL_

AGT0414.HL_

AGT0415.HL_

AGT0416.HL_

AGT0419.HL_

AGT041D.HL_

AGT0816.HL_

AGT0C0A.HL_

C_10007.NL_

C_10010.NL_

C_10017.NL_

C_10029.NL_

C_10082.NL_

C_20127.NL_

C_28595.NL_

C_852.NL_

C_855.NL_

C_866.NL_

xpsp3res.dl_

kbdbhc.dl_

spmsg.dl_

Разширенията не бива да те притесняват. Някои файлове могат да са с нормални (пълни) разширения, а други с такива. Windows ще си оправи, не го бърка това.

Последните 3 файла се намират в самия SP3. Т.е. можеш да изтеглиш SP3, да разархивираш инсталацията някъде и да си ги вземеш от там.

Последният файл обаче го има и по принцип в инсталациите на Internet Explorer, но е различен от този в SP и не знам кой точно ти е нужен.

Именно заради разминавания във версии и подобни неща е малко кофти възстановяването на система след FlexType. Затова е и по-добре никога да не се инсталира това недоразумение, за да не стават такива каши после.

Извинявам се,но ако може подробно стъпка по стъпка да ми обясниш,наново да изтегля от microsoft sp3 и от него ще взема последните 3 файла като ми ги иска някои от деинсталаторите за flex type и кой?Относно ie от скоро съм със ie7,ами другите файлове от къде да ги възтановя,значи тези 2-та ги имам във папката i387 xpsp3res.dl_

kbdbhc.dl_,явно е сложно,но може да опитам?

Сподели другаде