void Публикувано Октомври 22, 2008 Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 Здравейте!Имам следния проблем,който честно казано не знам дали за него има настройка.Ползвам XP, и начина по който ми се разполагат папките е ако мога така да се израза "Плаващ".Което ще рече че набора от всички папки събрани на твърдия диск или пък на флаш драйв, се разполагат така, че те не се подреждат в азбучен ред, нито пък могат да стоят на мястото си "закотвени" както бих искал а просто плават навсякъде си.Каква ли може да е причината в това? На служебния ми XP папките са закотвени,така че ако искам примерно да преместа папка която е озаглавена с буква А под съществуващи в ред такива с B,C,D,E,F и т.н. да стои под тях, не ми се позволява това действие защото нарушавам азбучната подредба на системата.Аз като я довлача до желаното от мен място,и я пусна там, тя се връща автоматично там откъде съм я взел. Един пример: тея дни копирах около 50 папки от твърд диск във флаш памет, както и обратното.И в двата случая,папките вместо да си се подредат по подразбиране,стегнато в прави линии и азбучно,те ми се скупчват разбъркано в един произволен ъгъл, или пък се наслагват една върху друго,което ме побърква. Дайте някакво инфо мога ли нещо да направя по въпроса. . . . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Октомври 22, 2008 Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 Здравейте!Имам следния проблем,който честно казано не знам дали за него има настройка.Ползвам XP, и начина по който ми се разполагат папките е ако мога така да се израза "Плаващ".Което ще рече че набора от всички папки събрани на твърдия диск или пък на флаш драйв, се разполагат така, че те не се подреждат в азбучен ред, нито пък могат да стоят на мястото си "закотвени" както бих искал а просто плават навсякъде си.Каква ли може да е причината в това? На служебния ми XP папките са закотвени,така че ако искам примерно да преместа папка която е озаглавена с буква А под съществуващи в ред такива с B,C,D,E,F и т.н. да стои под тях, не ми се позволява това действие защото нарушавам азбучната подредба на системата.Аз като я довлача до желаното от мен място,и я пусна там, тя се връща автоматично там откъде съм я взел. Един пример: тея дни копирах около 50 папки от твърд диск във флаш памет, както и обратното.И в двата случая,папките вместо да си се подредат по подразбиране,стегнато в прави линии и азбучно,те ми се скупчват разбъркано в един произволен ъгъл, или пък се наслагват една върху друго,което ме побърква. Дайте някакво инфо мога ли нещо да направя по въпроса. . . . С даване на отметката за Auto arrange не става ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
void Публикувано Октомври 22, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 С даване на отметката за Auto arrange не става ли ? А къде се тази отметка? Във folder options я потърсих, но не я видях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2008 Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 Десен клик -> Arrange Icons By -> Auto Arrange. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Октомври 22, 2008 Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 А къде се тази отметка? Във folder options я потърсих, но не я видях Щтракаш с дясното копче в папката Arrange icons by. Също така и в менюто View я има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
void Публикувано Октомври 22, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2008 Да оправих го, тоя досаден проблем. Колко наблизо било, ама като не знае човек Thanks и на двамата за съдействието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост