dijon Публикувано Октомври 17, 2008 Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 Здравейте. Наскоро си взех един лап топ Dell Inspiron 1525, сложих му ХР, всичко е добре, но усб-тата ми копират далеч по-бавно от 2.0, а са 2.0!!! Помогнете... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2008 Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 А какъв точно XP си сложил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 17, 2008 Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 Какви са му точно параметрите, защото виждам различни видове от този модел. ОС-то да не е някоя самоделка ? С колко копират та казваш, че е малко. Нали знаеш, че има значение какво копираш и от какво копираш.Дай малко повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dijon Публикувано Октомври 17, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 700МБ ги копира за 15 минути, а на еее пс-то ми - за 3. Това ХР дето съм му сложил е тествано и на друга машина - копира си нормално. Не би трябвало да е от оста:а иначе съм с тази чудотия: http://www.electron.bg/product_info.php?pr...rds=dell%204bbk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2008 Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 Това не отговаря на въпроса ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dijon Публикувано Октомври 17, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 USB 4GB на Samsung, копирам си по дефаут, не съм с totalcopy, за да засека, нали виждам минутите. ЕДИТ: аз съм отговорил на VIS, ама хр-го не го знам, старо е, слагал съм му сервис пак 2, ама щом на друг комп си копира нормално, не виждам какъв е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 17, 2008 Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 Провери дали си инсталирал всички драйвери, особено тези за chipset-а. На тази страница има драйвери за Inspiron 1525. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dijon Публикувано Октомври 17, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2008 Баш всичко не съм инсталнал, но за чипсета ги инсталирах, най-важните дравери съм сложил, аксесоарните като за wificard, webcam и прочия, не съм ги слагал, нямам нужда от тях още. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост