coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2008 Report Share Публикувано Октомври 14, 2008 Здравейте. Торент програмата ми не работи. Деинсталирах я няколко пъти, даже смених две програми, но отново не иска. как мога да поправя проблема?Ако искате да видите снимката, какво изписва, можете да отворите линка.http://4storing.com/qk93i/b738553c7fa84689...201f9fe681.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Октомври 14, 2008 Report Share Публикувано Октомври 14, 2008 Здравейте. Торент програмата ми не работи. Деинсталирах я няколко пъти, даже смених две програми, но отново не иска. как мога да поправя проблема?Ако искате да видите снимката, какво изписва, можете да отворите линка.http://4storing.com/qk93i/b738553c7fa84689...201f9fe681.htmlЗдравей.Предлагам ти да смениш браузара. Пробвай с Mozilla Firefox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2008 Report Share Публикувано Октомври 14, 2008 Здравейте. Торент програмата ми не работи. Деинсталирах я няколко пъти, даже смених две програми, но отново не иска. как мога да поправя проблема?Ако искате да видите снимката, какво изписва, можете да отворите линка.http://4storing.com/qk93i/b738553c7fa84689...201f9fe681.htmlА пробвал ли си първо да запазиш .torrent файла някъде и да го отвориш ръчно после в торент клиента? P.S.: за картинки е желателно да ползваш хостинги като Photobucket.com, Imageshack.us или TinyPic.com. Здравей.Предлагам ти да смениш браузара. Пробвай с Mozilla FirefoxТова не е решение на проблема и всъщност няма почти нищо общо. Желателно е да се спестяват подобни съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2008 Да пробвах да го съхраня, но нито ми дава такава възможност, нито да го отворя. Даже таман си преинстал. Уиндоуса и си инсталирах BitComet 0.80 /защото аз имам такава/ и си казах, айде ще сложа най-новата, че все ми излизат съобщения за обновяване и така стана цялата работа. И след това сложих Utorrent и проблема се повтори. P.S.->Night Raven беше прав, като имаше в предвид да запазя дадения файл и така да го отворя /Save Target As..../. Така стана, но всеки път ли се работи така с utorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2008 Report Share Публикувано Октомври 16, 2008 P.S.->Night Raven беше прав, като имаше в предвид да запазя дадения файл и така да го отворя /Save Target As..../. Така стана, но всеки път ли се работи така с utorrent.Не, не е нужно всеки път да се работи така. Ако запазиш .torrent файла някъде и го отвориш (двоен клик) всичко е наред, а ако кликнеш на линка към .torrent файла и избереш Open, след това се получава грешката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост