dimitariv1 Публикувано Октомври 10, 2008 Report Share Публикувано Октомври 10, 2008 Имам EZ TV TUNER CARD ( Ето това представлява : http://www.digit-life.com/articles2/ecs-ez-tv/index.html ).Тунера хваща всички телевизии и видеото е отлично,но имам проблем с аудиото. Кога ВТВ и БНТ ми ги дава със звук останалите ТВ ми пращят , а когато ми дава останалите ТВ с добро аудио БНТ и БТВ пращят.А дори и да са с боро аудио , ако започна да записвам започва отново да пращи( следователно и звука на записа пращи ). Някой може ли да ми даде съвет какво да правя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thebest Публикувано Ноември 20, 2008 Report Share Публикувано Ноември 20, 2008 Проблемът ти е в софтуера на тунера. От скрийншотовете не виждам дали можеш да променяш аудиостандартите ПООТДЕЛНО за всеки ОТДЕЛЕН канал. Ако това е възможно - проблемът ти е решен. Другото лекарство е да ползваш FLY2000, която е оптимизирана за тунери с PHILIPS чипсет, какъвто е твоя (на скрийншота-PHILIPS SAA 7134 HL) тунер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост