tsefan Публикувано Октомври 10, 2008 Report Share Публикувано Октомври 10, 2008 Здравейте приятели! Проблема ми е следния: Имах инсталирана програмата Nokia PC Suite. Деинсталирах я, понеже версията на програмата беше много стара. Когато се опитах да инсталирам новата версия на програмата инсталацията се прекъсна като ми излезе съобщение, че старата версия на Nokia Connectivity Cable Driver не може да бъде изтрита. Използувах няколко програми (Driver Cleaner Pro, Wise Registry Cleaner, Windows Install Clean Up, Super Cleaner), с които се опитах да намеря и изтрия този драйвер, но всеки път без резултат. Може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2008 Report Share Публикувано Октомври 10, 2008 Дай шот на съобщението или го препиши, за да е по-ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 10, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2008 Съобщението е следното: The older version of Nokia Connectivity Cable Driver cannot be removed. Contact your technical support group. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2008 Report Share Публикувано Октомври 10, 2008 Дай шот от прозореца на Windows Installer Clean Up. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 12, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2008 Control Panel>Add or Remove>, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост