yordanp Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Някой може ли да ми подскаже какви настройки мога да си направя на мю торента, за да даунлодвам със оптимална скорост и в същото време да уплодвам със някъква възможно оптимална скорост. Направих си настройките да сийдвам със 999999, но даунлуда ми се забави, да не говорим че не ми отваря браузера :'( сега реших да намаля скороста на сийдване, но не се промениха много ъплоуда и даунлоуда. Според www.speedtest.net скороста ми на ъплоуд е 304kb/s, a на даунлоуд-858kb/s. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 3, 2008 Report Share Публикувано Декември 3, 2008 По принцип най оптимални са настройките които при инсталиране на uTorrent са по подразбиране с това изключение че ако нямаш реално IP и интернет доставчика ти ограничава интернета е добре да ИЗКЛЮЧИШ ( размаркираш ) тези опции - DHT мрежата, DHT мрежата за нови торенти и Обмен на пиъри.Виж как е при мен:И другоро което ти препоръчвам е да ограничиш upload-а (за да не забавя сърфирането) с 10-15% по малко от този който е предоставен от интернет доставчика ти,а download-а го остави неограничен (0),защото програмата използва автоматично оптималната скорост за download. п.с.Ако си пипал входящия порт ( Listening port (Слушащ порт)) или наричан още ( Port used for incoming connections (Порт който се използва за входящи връзки),ще е доста трудно но не и невъзможно да оптимизираш програмата си! По принцип при първото инсталиране на програмата ,тя автоматично избира най оптималните по подразбиране.Виж в тази тема http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=7678 е показан начин как да откриеш кой е порта,въпреки че проблема за който се споменава там както казва и Night_Raven в повечето случаи е от интернет доставчика ,а не от самата програма.Дано да не си го променял!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост