divaka! Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Взех си уредба и когато я свързах към лаптопа звука не е както трябва (нищо общо със звука когато има диск в уредбата) няма бас и самия звук е по-слаб.Смених кабела,който ги свързва и нямаше промяна, след което пробвахме на друг лаптоп (по слаб модел от моя, Toshiba) и там всичко беше наред!!! Лаптопа ми е Toshiba А200-1HV с windows Vista, а драйвъра за звуковата карта е Realtek High Definition Audio !!!Някой може ли да помогне ???Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Пробвал ли си да свържеш някоя друга уредба или някакви слушалки към същия жак (за всеки случай)?По принцип предполагам, че или самият жак е дефектен нещо, или драйверите нещо не засичат както трябва какво се вклчюва и подават различен сигнал. Пробвай и да позавъртиш конектора както е пъхнат в жака, може пък да не прави добър контакт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
divaka! Публикувано Октомври 4, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Слушалките си пускам ама с тях нямам проблеми, пък то при тях няма как да разбера дали го има този проблем!!! Иначе друга уредба няма къде да намеря в момента и май отивам към нова звукова карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Как така хем казваш/знаеш, че нямаш проблем, хем казваш, че няма как да разбереш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
divaka! Публикувано Октомври 4, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Ами звука който се чува от слушалките си е добър като за слушалки и дори и да има проблем няма как да направя разлика! А при уредбата като пусна диск и увелича стените ми вибрират, а пусна ли от лаптопа звука е по-слаб и няма почти никакъв бас, а при слушалките няма как да го направя това сравнение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Струва ми се, че не е така. Ако има лош контакт или сигналът е деформиран, ще се усети звукът и на слушалки. Както ако прибавиш ехо ефект към звука ще се чуе на слушалки и на аудио система.Пробва ли да завъртиш леко конектора на кабела в жака? Провери ли как са настроени драйверите и като свържеш уредбата дали правилно засичат какво е свързано. Драйверите последните ли са от сайта на производителя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
divaka! Публикувано Октомври 4, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Кабела го въртях и в различни положения го пробвах ама без резултат. В настройките ми показва, че е засякло Speakers. A за драйвъра съм с някакъв от 09.09.2008, а има по-нов от 01.10.2008, който ми казва, че не може да бъде инсталиран!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 За жалост, за момента ми хрумва единствено да те посъветвам да се пробваш да почовъркаш драйвера или да пробваш да инсталираш по-нова или по-стара версия. И щом на слушалки не усещаш разлика, се опитай да намериш друга система, на която да усетиш такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост