mate Публикувано Октомври 6, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2008 Тогава го отвори и ръчно пипни радиатора на видео картата и евентуално на процесора. Можеш да оставиш и кутията отворена да видиш дали ще забие.Температърата на видеокартата варира от 30 до 32 градуса по целзий Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2008 Report Share Публикувано Октомври 6, 2008 Абстрахирай се от стойностите и пипни лично. Не винаги датчиците са точни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Октомври 7, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2008 Абстрахирай се от стойностите и пипни лично. Не винаги датчиците са точни.Няма как да пипна заштото видео картата ми е с вентилаторче. Или да пипна долната страна на картата ако е топло би трябвало цялата да се е нагряла нали Дали да не погледна Event Viewer какво показва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2008 Report Share Публикувано Октомври 7, 2008 Погледни и в Event Viewer. А на картата пипни радиатора. Това е металната пластина, която е върху чиповете и на която е поставен вентилатора. Обикновено е от алуминии, но може и от мед да е. Просто пипни основата, доколкото можеш и прецени лично колко топла е картата. Ако можеш да си държиш ръката, значи е наред общо взето. Ако не можеш да си държиш ръката, значи по всяка вероятност прегрява. Можеш и да оставиш кутията отворена за известно време за тест. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Октомври 7, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2008 Your computer has automatically configured the IP address for the Network Card with network address 00160A104ED9. The IP address being used is 169.254.190.48.Unknown error on L0 -> L0Hanging application iexplore.exe, version 6.0.2900.2180, hang module hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000.ми горе долу е това от EVENT Viewer маьнаь вентилатора пипнах радиатора ми въобще не е горещ. Изчистих го вентилаторчето от пахуляк и сега ще видиме . А нещо друго да ме посъветвате да направя за решаването на моя проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Октомври 8, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2008 И някой знае ли какво ще ми помогне за решаването на този проблем Ето сега ми изкара това : THE nvh disp display driver has stopped working normally Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2008 Report Share Публикувано Октомври 8, 2008 В такъв случай можеш да пробваш да го преинсталираш:1) теглиш и инсталираш Driver Sweeper;2) деинсталираш display драйвера от Add or remove programs (в прозореца на шота, който даде по-рано, кликаш Remove only the following, слагаш отметка на NVIDIA Display Driver и кликаш Remove;3) след рестарта влизаш в Safe Mode;4) под Safe Mode стартираш Driver Sweeper;5) слагаш отметка на NVIDIA - Display и кликаш бутон Clean;6) след почистването рестартираш и инсталираш отново видео драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост