void Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 По принцип знам причината поради която непрекъснато ми изкача, но не искам да променям настройката си. Знам че от регистрите бих го елиминирал тотално, но не зная точно къде се намира ключа.Ако някой знае как да помогне,ще му бъда много благодарен.Ето и скрийншот на балона: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Това съобщение се появява, защото си добавил прекалено много програми в списъка с любими програми в Start менюто. Решенията са две:1. Да премахнеш някои от програмите - става чрез чукване с десен бутон на мишката върху програмата и избиране на Delete.2. Да увеличиш броя на програмите, които да се показват в Start менюто чрез следните действия: Чукваш с десен бутон върху лентата със задачите (taskbar), избираш Properties, чукваш върху таба Start menu, чукваш върху бутона Customize и в новопоявилия се прозорец по средата ще видиш опция Number of programs on Start menu. Там увеличаваш бройката до тази, която ти е нужна и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
void Публикувано Септември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Това съобщение се появява, защото си добавил прекалено много програми в списъка с любими програми в Start менюто. Решенията са две:1. Да премахнеш някои от програмите - става чрез чукване с десен бутон на мишката върху програмата и избиране на Delete.2. Да увеличиш броя на програмите, които да се показват в Start менюто чрез следните действия: Чукваш с десен бутон върху лентата със задачите (taskbar), избираш Properties, чукваш върху таба Start menu, чукваш върху бутона Customize и в новопоявилия се прозорец по средата ще видиш опция Number of programs on Start menu. Там увеличаваш бройката до тази, която ти е нужна и си готов.Първия вариант отпада, тъй като не бих искал нищо да премахвам, а относно втория аз съм го направил програмите да са до максималния възможен размер който е 30, и пак не става.Пявява си се този балон, и много ме дразни.Нещо друго което мога да сторя? Мога да намаля размера на иконите и балона ще изчезне, ама май вече недовиждам щом голения размер ми допада Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Всъщност премахването на закачените икони (pinned) става чрез десен клик и опция Remove from This List. Ако искаш да виждаш повече програми под лично закачените от теб (т.е. често използваните), трябва да направиш едно или повече от едно от следните неща:- да премахнеш програми от горната част, за да има място за долните;- да направиш иконите малки;- да увеличиш разделителната способност;- да намалиш броя на показваните програми на 5 (или по-малко), защото в момента менюто е настроено да показва 30, а няма място за толкова, и затова ти се казва, че има непоказани икони (всъщност това е за елиминиране на балончето, а не за виждане на повече икони). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
void Публикувано Септември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Мерси много и на двама ви, успях да го изкусуря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост