kalistu Публикувано Септември 28, 2008 Report Share Публикувано Септември 28, 2008 Здравейте,Понеже напоследък увеличих музикалната си колекция реших,че имам нужда от програма музикален организатор.Искам да ми дава още много допълнителна информация за изпълнителя,албуми,обложки,текстове и т.н. Харесах си Teen Spirit,но тъкмо в края на инсталацията ми даде грешкаhttp://www2.imgshare.eu/i/tn_6aM31888.jpgСега не може изобщо да стартира.На какво може да се дължи това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Пробвай да я преинсталираш, ако не става - с друга версия, ако си с Виста виж дали може да работи под Виста.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kalistu Публикувано Октомври 30, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2008 Програмата не струва.Напразно се опитвах да я инсталирам.Сега ползвам Media Jukebox 12 по-добра и от Winamp и Itunes взети заедно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост