albenka Публикувано Септември 28, 2008 Report Share Публикувано Септември 28, 2008 От скоро имам камера-Samsung VP-DX100.Ta последният диск който снимах съдържаше 4 клипа и като ги преглеждам на камерата тръгват всичките.Но като се опитам да ги сваля в компюъра,вторият не може,казва ми че има някаква грешка и не може да го свали.Можете ли да ми кажете защо става така и дали ще има някаква възможност да го сваля някак си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Септември 28, 2008 Report Share Публикувано Септември 28, 2008 А ти може ли да кажеш каква грешка ти дава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
albenka Публикувано Септември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2008 Ами казва ми нещо от сорта на: файл 02 не може да бъде прехвърлен.Той започва да се прехвърля,но като останат 5 секунди,ми излиза съобщението.Аз си мислех,да не самият диск да е нещо повреден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Септември 28, 2008 Report Share Публикувано Септември 28, 2008 Да не ти е препълнен харда и за това да не допуска сваляне? А деска също може да е повреден, но това би трябвало да може да го видиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Аз предлагам да сложиш диска в един ДВД плеър и да го изгледаш целия. Ако няма проблем с възпроизвеждането това би трябвало да означава, че проблемът е в твоя компютър. Освен това може да пробваш да свалиш диска на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
albenka Публикувано Септември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2008 И на друг комоютър,не става.Значи пуска ми клипчето,гледам го на компютъра.Като се опитам да го запиша ми пише,цитат:''Не може да се копира VTS_03_1: Data error (cyclic redundancy chech). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2008 Report Share Публикувано Септември 29, 2008 Съобщение Cyclic redundancy check в общи линии значи, че дискът има дефект (драскотина например). Можеш да пробваш да го забършеш добре с меко парцалче и да пробваш да извлечеш повредените файлове с IsoBuster или BadCopy Pro. Ако нямаш успех с тези програми, можеш да пробваш да прочетеш диска на друго устройство с и без помощта на програмите. Разбира се възможно е дискът да е повреден до такава степен, че да няма начин данните да се възстановят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост