Shadowflame Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 Трябва ми програма, с която да редактирам текст в PDF файл, без да променям дизайна на страницата (доколкото това е възможно, защото ще използвам програмата за превод). Вече пробвах с конвентиране в .doc файл, но форматирането беше много прецакано. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 Ами... демо на оригинала Adobe Acrobat можеш да свалиш от тази страница. Алтернатива е Foxit PDF Editor. Безплатни програми за редакция на PDF не знам да има и ме съмнява да има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shadowflame Публикувано Септември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2008 Благодарности! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост