iankon Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 На предишният компютър си бях сложил Еверест и си работеше перфектно. Сега съм с друг комп с дъно Asus a8v-xe и като отворя евереста ми показва температурите само на харда, дъното и видео картата, температурата на процесора я няма никъде. На какво се дължи това. Ако не може тази програма да показва температурата на процесора кажете друга която да има подобни функции. А и вентилаторът на процесора го показва като вентилатор на системата, като влезна в биоса всичко си е нормално. Дали нещо не е от самият биос незнам. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 EVEREST трябва да си се справя напълно нормално и с това дъно. И все пак се увери, че имаш най-новата версия на EVEREST. Сигурен ли си, че точно за процесора не се показва? Далеч по-нормално е за видео картата да липсва. Мини с курсора върху иконите в системния трей и виж отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iankon Публикувано Септември 28, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2008 с новият еверест показва всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост