crazyfrog Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Не, че се бъркам, но не е ли по-добре филми да се гледат на телевизор, а не на компютър - в крайна сметка компютърът е за други цели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Всеки може да гледа филми където пожелае. По принцип на телевизор е по-добре наистина, но и компютърът може да свърши добра работа за целта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 13, 2008 Report Share Публикувано Ноември 13, 2008 Ето Dell Studio 1535 на промоция е до 11-ти. Конкретния модел е като този в брошурата, без ОС е което ти дава възможноста за в бъдеще да си купиш какъвто Уиндоус искаш.... Между другото има и много други модели които са в промоция, но те са в по високия ценови клас... Сори, не съм доогледал параметрите, този в брошурата е с доста по-надути параметри - ето почти същия пак на промоция Амии мерси за рекламата, но ще пропуснем. 1800 лева за лаптоп, с вградена видео карта и 2 ГБ рам ? извинявай, но този мога да си го купя за 1200 лева. За този от 2000 също може да се намери на доста по-примитивни цени. Не, че се бъркам, но не е ли по-добре филми да се гледат на телевизор, а не на компютър - в крайна сметка компютърът е за други цели.Аз пък мисля, че е доста по-удобно да гледаш филм на компютър, по-точно лаптоп можеш да си го сложиш където искаш и да гледаш. Пък и зависи на какъв монитор и какъв телевизор гледаш, относно вредата която нанасят на очите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост