gogocuk Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 Не знам дали е на подходящо място поста.Да ви кажа за какво става въпрос.:- Имам 4 Audio касети със запис на уроци по английски които искам да ги конвертирам в MP3 или някакъв друг формат за да мога да ги прослушвам по време на движение в колата си!?Имам си Portable component system, който е вкл.към компа но не може да ги преобразува в такива формати(няма си даже CD устройство).Става за прослушване на записите ми от компа но само толкова.Дайте съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2008 Report Share Публикувано Септември 27, 2008 Най-добре би било да намериш аудио система със стерео изход (Line Out) или поне изход за слушалки и с кабел да свържеш със стерео входа (Line In) на компютъра. След това пускаш касетата на въпросната аудио система и можеш да записваш на компютъра с удобна програма. Лично аз бих препоръчал Audacity, която предлага добри опции за редакция и е безплатна. Единственият й недостатък е, че не може да записва в MP3, преди да й добавиш lame_enc.dll в папката, но това не е голям проблем според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост