coojoe_213 Публикувано Септември 26, 2008 Report Share Публикувано Септември 26, 2008 Здравейте. Рових се из нета /уроци.нет/, но не ми зарежда страницата. Някой може ли да ме упъти към даден линк, или да ми даде някакъв фаил с помощни уроци за Cinema 4D. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Септември 26, 2008 Report Share Публикувано Септември 26, 2008 И аз съм търсил, но няма на български език. Може би има някъде на английски (освен help-a), но не знам къде :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Септември 26, 2008 Report Share Публикувано Септември 26, 2008 Ето на английски:http://www.3dlessons.com/categories/3D-Tut...-Tutorials.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blagopenev Публикувано Август 28, 2010 Report Share Публикувано Август 28, 2010 www.renderworld4d.co.cc даже е на Български Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост