milagros Публикувано Септември 25, 2008 Report Share Публикувано Септември 25, 2008 Ако може някой да ми даде съвет как да си възвърна изгубена папка , защото когато преинсталирах Windowsa забравих да си я запазя. Тя ми беше скрита и затова я забравих и сега не мога да намеря начин как да я върна. Програмите, които намерих за възвръщане на изгубени файлове, могат да върнат само единичен файл. Аз имах примерно 200-300 файла в тази папка и е невъзможно да си спомня всички имена , за да ги въведа. Помня единствено името на папката. Ако има някой, който е изпадал в тази ситуация и знае как мога да си я върна, моля, бих бил много благодарен, ако ми каже. Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Септември 25, 2008 Report Share Публикувано Септември 25, 2008 Ако може някой да ми даде съвет как да си възвърна изгубена папка , защото когато преинсталирах Windowsa забравих да си я запазя. Тя ми беше скрита и затова я забравих и сега не мога да намеря начин как да я върна. Програмите, които намерих за възвръщане на изгубени файлове, могат да върнат само единичен файл. Аз имах примерно 200-300 файла в тази папка и е невъзможно да си спомня всички имена , за да ги въведа. Помня единствено името на папката. Ако има някой, който е изпадал в тази ситуация и знае как мога да си я върна, моля, бих бил много благодарен, ако ми каже. Благодаря ви предварителноАми ти си вече с нов Windows забърсана е отдавна със стария.Правилно ли съм те разбрал?Освен ако не си форматирал другия дял би трябвало да си е там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2008 Report Share Публикувано Септември 25, 2008 Доколкото разбирам папката е била на системния дял, който е форматиран по време на преинсталацията.Може би най-добрият софтуер за възстановяване на изтрити файлове е GetDataBack. Макар че шансовете да се възстановят файловете и то в оригиналния им вид са на практика нищожни. Колкото повече активност има по даден дял след форматиране/изтриване на файл, толкова по-малка е вероятността да се възстанови нещо. При теб този дял е системен, което значи форматиране, копиране на файлове и тонове операции.Ако искаш опитай да възстановиш нещо, макар според мен усилията да са напразни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост