prokopi Публикувано Септември 24, 2008 Report Share Публикувано Септември 24, 2008 имам лаптоп compaq presario CQ50-110, драйверите на мишката нещо им стана казвами да ги деинсталирам и пак да ги инсталирам и пак си дава грешка. Никаде не мога да намеря такива. А може и да е software на мишката.Ако можете да ми помогнете ще съм благодарен много.А и от тоя момент,там кадето е мишката на лаптопа има бутон за деактивиране и активиране на мишката спря да работи, незнам дали от драйверите и скрола сащо не работи.Не става въпрос за прекачена мишка а за тая на лаптопа.Незмам как се казва точно и затова му викам мишката на лаптопа.Дано сте ме разбрали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aquariusa Публикувано Септември 25, 2008 Report Share Публикувано Септември 25, 2008 просто си истегли ъпдатата на липсващите драивари виж клипа и тъси въпросителния самоче при тебе ще е при мишката а не камерата ако не си ме разбрал пиши пак ще ти обясня 2008_09_25_03_40_55_265_mpeg1video.mpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2008 Report Share Публикувано Септември 25, 2008 имам лаптоп compaq presario CQ50-110, драйверите на мишката нещо им стана казвами да ги деинсталирам и пак да ги инсталирам и пак си дава грешка. Никаде не мога да намеря такива. А може и да е software на мишката.Ако можете да ми помогнете ще съм благодарен много.А и от тоя момент,там кадето е мишката на лаптопа има бутон за деактивиране и активиране на мишката спря да работи, незнам дали от драйверите и скрола сащо не работи.Не става въпрос за прекачена мишка а за тая на лаптопа.Незмам как се казва точно и затова му викам мишката на лаптопа.Дано сте ме разбрали.Операционната система е? просто си истегли ъпдатата на липсващите драивари виж клипа и тъси въпросителния самоче при тебе ще е при мишката а не камерата ако не си ме разбрал пиши пак ще ти обясняВидео файлът е с обидно ниска разделителна способност и на практика ползата от него е никаква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост