Speed Публикувано Септември 22, 2008 Report Share Публикувано Септември 22, 2008 Out of range това ми дава когато стартирам Warcraft 3 до сега сам нямал проблеми когато стартирам warcraft ми дава черен екран и посредата бял надпис (out of range) ограден в сил правоъгълник моляпомогнете как да го оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Септември 22, 2008 Report Share Публикувано Септември 22, 2008 Излизаш извън поддържаните от монитора комбинация от резолюция (1600х1200, напр.) + дълбочина на цвета (32bit, напр.) и вертикално опресняване или refresh (120Hz, напр.)На първо място започни от 1024х768, 32bit, 85Hz. След това пробвай 1280х1024 и т.н.Това от нещо като еквивалента на Safde mode при WIndows, ако изобщо присъства в играта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Speed Публикувано Септември 22, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2008 Не те разбрах кво трябва да направя за да тъгне играта аз нищо не съм барал нз как стана тва Направих го благодаря трябваше да рестартирам опциите само тнкс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост