panevdd Публикувано Септември 28, 2008 Report Share Публикувано Септември 28, 2008 Не ми се вярва проблемът да се дължи на хардуерен компонент и да се проявява единствено при използване на Firefox; по-вероятно е самият браузър да използва някакъв системен модул и тогава да се получава някакъв конфликт. Опитай да изключиш поддръжката на JavaScript и Java в браузъра и виж как ще се държи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m65 Публикувано Септември 30, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2008 Привет отново. Ъпдейтнах Windows-са до SP3, през сайта на Microsoft, вече трети ден PC-то не забива но Mozilla-та продължава да дава същата грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m65 Публикувано Октомври 1, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2008 Ето още един проблем с Mozilla-та.Както си четях в-к Стандарт през Mozilla-та и браузера заби. Не дава да се пипа нищо по него. Затворих го и реших да го отворя отново, но не може. Отварям таск мениджера и гледам firefox.exe го има като работещ процес, но като отворено приложение го няма. Тази Mozilla взе много да ме учудва, какво толкова и пречи в самото PC не мога да разбера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 1, 2008 Report Share Публикувано Октомври 1, 2008 Сложи отметка на опцията за показване на процесите от всички потребители (на първия screenshot) и тогава "снимай" процесите.Опитай да поработиш без FlexType, възможно е проблема да е от него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m65 Публикувано Октомври 1, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2008 Ако ства въпрос за Mozilla-та, тя е с един профил. Ако става въпрос за Windows-са, той също е с един потребител- акаунт.Колкото до FlexType-а, ами в този случай съм сигурен, че не е от него. Причината за това ми твърдение е, че го инсталирах след като започна да ги прави тези ''номера'' Mozilla-та. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост